Facebook

Getuigenissen

Geert Van Rysseghem - D&V Bedrijfsadviseurs

Koekoekwonen heeft ons van A tot Z uitstekend begeleid bij de renovatie van een kantoorgebouw dat wij nu betrekken. Deze ‘one stop shop’-formule sprak ons enorm aan en heeft zijn uitwerking alvast niet gemist. We zitten nu in een mooie omgeving waarin het aangenaam werken is.

Geert Van Rysseghem
D&V Bedrijfsadviseurs

Anne Berkenbosch - DS Smith

“Koekoekwonen” werkt heel professioneel, correct, snel en betrouwbaar. Zou ik zonder twijfel aan iedereen aanraden.

Anne Berkenbosch
DS Smith

Frank De Wilde

Om een vochtprobleem in een binnenmuur te laten wegnemen wendde ik mij tot Koekoekwonen.

Ik ging er van uit dat de muur zou moeten onderkapt worden om opstijgend vocht te bestrijden en ik zag al op tegen alle bijkomende hinder van stof en herstelwerken. De heer Kurt Goetgebuer bestudeerde de situatie aan de hand van zijn speciale meetapparatuur. Hij kwam na interpretatie van verschillende metingen tot de conclusie dat er helemaal geen structureel probleem was en dat het een kwestie was van slechte ventilatie in de weinig gebruikte kamer.

Hij beval mij een ontvochtigingsapparaat aan. Nu stel ik vast dat het probleem eenvoudig is opgelost – en dit voor de fractie van de verwachte kosten. Ik ben dus tevreden van mijn keuze voor Koekoekwonen – en maak mij de bedenking dat ik, indien ik een andere aannemer gekozen had, wellicht getekend had voor grote kosten en veel sleur.

Het is hartverwarmend om met een eerlijke professional te werken die het belang van de klant voorop stelt.

Frank De Wilde
SIC - Management Consulting

Tony Van Hoek

Het is alom bekend dat in de bouwnijverheid en de toegevoegde activiteiten van onderaannemers termijnen van interventie nauwelijks worden nagekomen. Een nog groter probleem is de dienst na verkoop in het bijzonder bij defecten aan de installaties. Toevallig zijn wij het bedrijf Koekoek tegen het lijf gelopen door recommandatie.

Van bij de eerste contacten waren wij verwonderd en aangenaam verrast dat Kurt Goedgebuer zijn afspraken stipt na komt; glasheldere budgetten en interventie respectievelijk afwerking on time. Bovendien beschikt Kurt over een uitgebreid netwerk hetgeen in de bouwactiviteit van kapitaal belang is. Wij kunnen dan ook met gerust gemoed en met enthousiasme Kurt Goetgebuer warm aanbevelen.

Tony Van Hoek
Concordia